Все корисне для ваших улюбленців

    Як правильно обрати кличку для собаки?

    Кличка собаки, як і ім`я людини, несе в собі інформацію про характер тварини. І імена, які дають цуценятам, впливають на поведінку дорослих собак.

    Зоон (власне ім`я - кличка - тварини) - це певне звучання, закодована інформація, яка примушує вихованця поводитися так, а не інакше.

    • Кличка собаки не повинна бути занадто довгою, бо собаки добре сприймають тільки два перших склади.
    • Вона повинна чітко вимовлятися, містити дзвінкі приголосні (наприклад, Спаркі, Джеррі, Грета, Кора). Особливо це стосується мисливських порід: кличку доведеться викрикувати голосно і на далеку відстань.
    • Добре підібрана кличка для собаки відображає її індивідуальність. У свою чергу ототожнення власником свого вихованця є обопільним. Недарма спостереження за тваринами можуть багато розповісти про господарів (а згодом вони навіть стають схожі зовні).

    Однак першочергове значення для підбору зоонімів має порода. Особливості породи - це певні звички вашого чотириногого друга, його звички і характер. Всі породи собак були виведені людиною для певних цілей, в них століттями закладалися і зміцнювалися певні якості.

    Є собаки, буквально завжди і всюди слідують за господарем і вимагають щосекундного спілкування, а є дуже самостійні і нетовариські. Залежно від цього самі собаки можуть по-різному ставитися до своєї прізвисько: радісно відгукуватися на неї, боятися або ж сприймати як щось, що не відноситься до них.

    Не давайте цуценяті важковимовного імені

    Врахуйте, що собаки здатні розрізняти звуки в своєму імені. Проведені дослідження показали, що собаки, які мають в складі своїх імен одні і ті ж голосні, розташовані в одному і тому ж порядку (Аріс і Паріс), відгукуються тільки на свою кличку. Не давайте цуценяті важковимовного імені - адже, врешті-решт, саме вам потім доведеться його вимовляти. А ситуації можуть бути дуже різними - раптом вам доведеться кликати собаку собі на допомогу.

    Найголовніше, яке б ім`я ви не вибрали, воно повинно підходити вашому вихованцеві, не суперечити його зовнішнім виглядом, породі, своїм характером, поведінкою. В такому випадку собака буде завжди з радістю відгукуватися на своє ім`я і по-своєму пишатися ним.

    Про нас

    Наше покликання - дбати про здоров’я і комфортне життя домашніх улюбленців.

    -------------------------
    79000 м. Львів, вул. Гречана, 14

     +38(098) 6160465

    +38(098) 8612127 - менеджер по роботі з інтернет замовленнями

    +38(098)701 11 94 - менеджер по роботі з розплідниками

    info@vetland.com.ua

     

    Засоби гігієни

    © 2018 VetLand. Всі права захищено. Створення сайту: Дзиґа