Все корисне для ваших улюбленців

    Гігієна котячого туалету з Dezirex Master

    Підтримка в чистоті котячого туалету має важливе значення як для кота, так і для його господаря. Крім неприємного запаху, немитий котячий туалет таїть в собі приховану небезпеку для здоров'я людей.

    Котячі екскременти можуть містити різних паразитів, які загрожують людям зараженням інфекційними захворюваннями, такими як токсоплазмоз. Це стосується в основному дітей та вагітних жінок. Також небезпечним є глисти, які заражають як тварин, так і людей. Глистами коти можуть заразитися, поїдаючи сире м'ясо або рибу, особливо сиру річкову. Джерелом зараження, як не дивно, можуть стати мухи, на яких так люблять полювати коти. Дуже часто навіть абсолютно домашні кішки, які не гуляють на вулиці і живляться тільки сухими кормами, заражаються глистами через взуття та одяг людей. На вулиці личинки глистів скрізь і Ви можете принести їх додому саме таким способом.

    Ми радимо всім господарям котів дотримуватися таких правил гігієни при прибиранні котячого туалету:

    • прибирати котячий туалет слід щодня, не залишаючи в котячому туалеті екскрементів;

    • використання спеціальних дезінфікуючих засобів для обробки помитого туалету;

    • прибирання повинна проводитися завжди в гумових рукавичках;

    • після прибирання потрібно обов'язково ретельно мити рукавички і руки з милом!

    Якщо господар використовує котячий лоток з сіточкою, то його потрібно мити після кожного відвідування вихованця. Мити його слід теплою водою до повного очищення, найкраще, використовуючи спеціальний ветеринарний дезінфікуючий засіб.

    Екскременти ні в якому разі не можна чіпати руками! Витягувати котячі відходи слід спеціальною лопаткою. Як показує практика, непогано придбати для прибирання котячого туалету двома лопатками: з отворами і суцільний.

    Кожен господар, який використовує в якості засобу для боротьби з неприємними запахами поблизу котячого лотка аерозольні освіжувачі повітря, повинен пам'ятати, що це небезпечно для кішки! Крім отруєння, використання синтетичних ароматизаторів, можуть викликати у котика неприязнь до її туалету і спровокувати справляння потреби у недозволеному місці. Найефективніше для нейтралізації запаху та небезпечних збудників використовувати ветеринарний спрей, який володіє ефективною контактною діє і не містить яскраво вираженого та неприємного запаху.

    Наявність кота в будинку не обов'язково означає неприємний запах і бруд в будинку! Дотримання перерахованих вище нескладних правил по прибиранню котячого туалету гарантує насолоду від спілкування з домашнім улюбленцем без клопоту.

    VetLand рекомендує застосування для дезінфекції котячого туалету та рук власника спрей Dezirex Master, який має ефективну експрес дію ( 30 сек), та є універсальним засобом одночасного миття та дезінфекції котячого туалету.

     

    https://vetland.com.ua/brands/zasoby-hihieny/dezirex/product/dezirex_master

    Про нас

    Наше покликання - дбати про здоров’я і комфортне життя домашніх улюбленців.

    -------------------------
    79000 м. Львів, вул. Гречана, 14

     +38(098) 6160465

    +38(098) 8612127 - менеджер по роботі з інтернет замовленнями

    +38(098)701 11 94 - менеджер по роботі з розплідниками

    info@vetland.com.ua

     

    Засоби гігієни

    © 2018 VetLand. Всі права захищено. Створення сайту: Дзиґа