Все корисне для ваших улюбленців

    Ефективність лікування демодекозу собак препаратами Bravecto

    Всім відомо, що Bravecto ефективний у лікуванні демодекозу. Підтвердження цього є публікація у журналі Parasities&Vectors статті "Efficacy of orally administered fluralaner (BravectoTM) or topically applied imidacloprid/moxidectin (Advocate®) against generalized demodicosis in dogs". 

    Одноразове пероральне введення жувальних таблеток Bravecto ™ собакам із природним набутим генералізованим демодекозом призвело до значно нижчого середнього рівня кількості кліщів через 56 та 84 дні після лікування та відповідно до більшої ефективності на кожному періоді часу порівняно з трьома послідовними процедурами лікування Advocate® з інтервалом 28 днів. Не було кліщів у шкірних покривах собак на 56 або 84 день після лікування жувальними таблетками BravectoTM, а кілька кліщів все ще були у шкірних зіскобах на 56 (середній кліщ: 18,5) та 84 (середній кліщ: 25,6) днів після початкового лікування Advocate®. 

    Зменшення кількості кліща відповідало зменшенню ступеня та вираженості змін шкіри. Обидві групи собак показали роздільну здатність дерматологічних ознак з постійним поліпшенням протягом 12 тижневого періоду лікування. Більшість собак, які отримували лікування Bravecto ™ демонстрували повторний ріст волосся, в той час як у жодної собаки, що лікувала Advocate®, не було еритеми в момент оцінки на 84 день.

    Проблема, яка часто виникає при лікуванні демодекозу у собак, полягає у неможливості забезпечити відсутність кліща після завершення конкретного періоду лікування, а повторне зараження може бути виявлено місяцями після лікування, яке спочатку вважалося успішним. Наявні результати, що введення жувальних таблеток Bravecto ™ дає можливість забезпечити стійкий контроль зараження кліща демодекс, у чутливих собак протягом принаймні трьох місяців після одного лікування.

    Відповідність власників може бути важливим фактором успіху лікування, коли для досягнення задовільного результату необхідні багаторазові дози лікування, розповсюджені протягом тривалого періоду часу. Бравекто ™, що вводиться один раз у вигляді жувальних таблеток, не тільки ефективний проти Demodex spp. кліща на собаках, але залишається ефективним протягом 12 тижнів після лікування. Крім того, він діє за той самий проміжок часу проти кліщів та бліх, які можуть одночасно заразити цих тварин. Тому одноразове введення може допомогти зменшити ризик відмови від лікування, як наслідок поганого дотримання власником рекомендацій щодо лікування.

    Жувальні таблетки Bravecto ™ виявилися безпечними для використання у собак у п’ять разів більше рекомендованої терапевтичної дози. Bravecto також безпечно використовувати у племінних, вагітних та годуючих собак. Зважаючи на це, це може бути ефективним профілактичним втручанням проти передачі Demodex spp. кліщі від самки після пологів до новонароджених цуценят, що допомагають у запобіганні та боротьбі з демодекозом у всіх його формах на наступних поколіннях собак.

    Детальніше результати описанні в статті за посиланням.

    (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4394402/

    Про нас

    Наше покликання - дбати про здоров’я і комфортне життя домашніх улюбленців.

    -------------------------
    79000 м. Львів, вул. Гречана, 14

     +38(098) 6160465

    +38(098) 8612127 - менеджер по роботі з інтернет замовленнями

    +38(098)701 11 94 - менеджер по роботі з розплідниками

    info@vetland.com.ua

     

    Засоби гігієни

    © 2018 VetLand. Всі права захищено. Створення сайту: Дзиґа