Все корисне для ваших улюбленців

    Чому собаки так полюбляють пити з унітазу?

    Не раз помічали, що ваша собака п'є воду з унітазу? Здивовані поведінкою чотириногого? Чим так приваблює вашого улюбленця туалет? Сьогодні ви дізнаєтесь таємницю, чому це так.

     

    Існує кілька причин, за якими собаки вважають за краще пити воду з унітазу.

     

    По-перше, зрозумійте, що собака бачить світ по-іншому, ніж людина. Собача система цінностей і її розуміння хорошого і поганого кардинально відрізняються від людських засад. І навіть якщо б собаки усвідомили будь-яким шляхом, для якої потреби призначений туалет, це ніяк не вплинуло б на їх світогляд. Для них пити з унітазу - зовсім не противно, а скоріше природно. Логіка проста: бачиш джерело холодної води - пий.

     

    По-друге, вода в унітазі завжди прохолодна і чиста, якщо, звичайно, сам унітаз не брудний. Холодна, свіжа вода краща вода кімнатної температури. Крім того, вода, яку ми наливаємо своїм вихованцям, може простояти в мисці кілька годин, а також там можуть скупчуватися шматочки їжі. Додайте до цього той факт, що вода в металевій або пластиковій мисці може мати присмак матеріалу, з якого вона виконана, і ви зрозумієте, чому ваша собака відрізняється особливою любов'ю до води в унітазі.

     

    По-третє, ванна кімната в цілому може бути безпечним, комфортним і прохолодним місцем для більшості собак. Джерело води, розслаблююча атмосфера ванної кімнати - собака відчуває себе як на справжньому спа-курорті.

     

    По-четверте, вода з унітазу не так кишить бактеріями, як ви звикли про це думати. Ні, пити її всією сім'єю - погана ідея. Але в цілому, недавні дослідження показують, що на вашій зубній щітці або робочої клавіатурі може живе більше бактерій, ніж у воді унітазу.

     

     

    Найголовніша причина, по якій собаки не повинні пити з унітазу, це, звичайно, хімічні речовини, що містяться у воді. Звідки вони там беруться? Все елементарно: ви чистите унітаз спеціальними засобами, ароматизуєте воду і т.д., а це не може не відбитися на якості води. Саме тому ви повинні опускати кришку унітазу і стежити за тим, щоб у вашого вихованця постійно був доступ до прохолодною свіжої води (звичайно, в іншому місці).

    Про нас

    Наше покликання - дбати про здоров’я і комфортне життя домашніх улюбленців.

    -------------------------
    79000 м. Львів, вул. Гречана, 14

     +38(098) 6160465

    +38(098) 8612127 - менеджер по роботі з інтернет замовленнями

    +38(098)701 11 94 - менеджер по роботі з розплідниками

    info@vetland.com.ua

     

    Засоби гігієни

    © 2018 VetLand. Всі права захищено. Створення сайту: Дзиґа